Altijd gratis levering Verzending binnen 1 werkdag 14 dagen bedenktijd

Samples

Meerdere keren per dag horen wij uw verhalen over voorgaande producten. Hormoon crèmes die de huid steeds dunner maken, waardoor de klachten sneller terugkeren; licht therapie zonder resultaat; teerzalf dat de huid dichtsmeert. Noem het maar op, het heeft voor u niet gewerkt, en het is vaak schadelijk voor de huid.


Vraag een gratis Grahams sample aan

Wij begrijpen daarom heel goed dat u Grahams eigenlijk eerst eens wilt proberen. Dat is voor ons geen probleem, en daarom kunt u ons altijd vragen samples toe te sturen. Graag horen we in een korte toelichting welke klachten u heeft (of andere redenen waarom u Grahams wilt proberen), samen met uw adresgegevens. U krijgt dan van ons een passend advies en bijbehorende samples toegestuurd. Hiervoor hoeft u niets te betalen.Houd er wel rekening mee dat een sample niet altijd genoeg is om een enorm effect te geven. Wel kunt u direct voelen wat Grahams voor de huid doet en hoe het aanvoelt. Raadzaam is het om de samples te gebruiken op een klein oppervlak gedurende een paar dagen, in plaats van 1 keer gebruiken op een groot oppervlak. Zo krijgt u een beter beeld van wat Grahams voor de huid doet.

Wilt u samples aanvragen? Ga dan naar de contact pagina en vul het formulier in. Doorgaans ontvangt u de samples de volgende dag in huis.