Altijd gratis levering Verzending binnen 1 werkdag 14 dagen bedenktijd

Bestellen & Levering

De bestelde Grahams producten worden in een discrete verpakking verzonden naar het opgegeven adres. Er is aan de buitenkant niet te zien wat de inhoud is. Wij leveren in Nederland en in de rest van Europa. Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gesproken is de levering, indien voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag geleverd in Nederland. Voor levering in de rest van Europa geldt vandaag bestellen is de volgende werkdag verzenden. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

De verzending in Nederland is altijd gratis!

Geen verzendkosten!
Wat je ook besteld op Grahams.nl, je hoeft geen verzendkosten te betalen!

Levering
Iedere bestelling voor levering in Nederland welke op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00u wordt geplaatst en betaald, wordt dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je in principe de bestelling de volgende dag al op het door jouw opgegeven adres kunt verwachten! Ben je niet thuis wanneer de bestelling wordt geleverd? Dan krijg je een niet-thuis-bericht van de bezorger. Op dit bericht lees je wat je kunt doen om je pakket alsnog in ontvangst te nemen!


Bedenktijd
Is het product niet wat je ervan verwacht had? Geen probleem. Alle bij ons bestelde producten mogen, mits ongeopend, niet gebruikt en in originele verpakking, binnen 14 dagen geretourneerd worden. Meld het via de retourpagina.