Altijd gratis levering Voor 15.00 besteld, volgende werkdag in huis 14 dagen bedenktijd

Ervaringen

Onderstaand enkele reacties van gebruikers van onze producten. Ook uw ervaring delen? We horen heel graag van u via de gegevens op de contact pagina. Uiteraard kunt u ook een beoordeling schrijven bij het gewenste product.


"Dag, onlangs heb ik een proefmonster aangevraagd van uw Sooth-it Balm. Mijn dochter had al maanden roodheid rond haar neus. Na enkele malen ingesmeerd te hebben met de Sooth-it Balm was het stukken minder. Geweldig, ga hem meteen kopen. Hartelijk dank. "

Anoniem (persoon bij Grahams bekend)


Als wijkverpleegkundige ben ik betrokken bij een client met ernstige psoriasis op haar benen. Via de dermatoloog kreeg mw. steeds zwaardere hormoon crèmes voorgeschreven, tot ze de zwaarste had. Wij zagen echter de plekken op het been alleen maar groter worden. Op mijn voorstel is mw. de Grahams Psoriasis crème gaan gebruiken, want ze had niets te verliezen. In drie maanden tijd is de huid bijna geheel hersteld. Voor mij het bewijs dat dit product geweldig werkt en ik zal het zeker aan meer cliënten aanraden.

Yvonne (Nederland)


"Na jarenlang van alles geprobeerd te hebben kwam ik uiteindelijk via via bij Grahams terecht. Ik was sceptisch aangezien alles wat ik hiervoor had geprobeerd op niets uitliep. Maar mijn verbazing was groot: het helpt me echt bij mijn eczeem! Daarnaast gebruik ik nu de Bad Olie, dan gaat het nog beter. Ik wil mijn positieve ervaring graag met een ieder delen die ook last heeft van eczeem en er niets tegen kan vinden."

Anoniem (persoon bij Grahams bekend)


"Hartelijk dank voor de ontvangen monstertjes, de meeste zijn door ons super goed bevonden. Inmiddels een groot verpakking Grahams Olie gekocht, zeker als puur op de huid is dit een geweldig product. Ook de Body Wash is als make-up verwijderaar heel prettig in gebruik. De Calendulis Crème is voor rode, ruwe en geprikkelde huid in combinatie met de Olie een echte weldoener. Dit wilden wij u even laten weten. Nogmaals onze dank en met vriendelijke groeten, "

Anoniem (persoon bij Grahams bekend)


"Ik heb vandaag mijn proefmonsters binnen gehad. In eerste instantie had ik ze aangevraagd voor mijn dochtertjes maar zelf heb ik ook vaak last van scheurtjes/kloofjes onder bij mijn oorlel. Ik heb vanmorgen de Eczeem Crème erop gedaan en het is nu al zo goed als weg! Het klinkt ongelooflijk maar het is echt waar. Ik hoop dat het het bij mijn dochtertje ook zo goed gaat helpen, ik ga een tube aanschaffen!"

Inge, woonachtig te Brabant


"Het mooiste compliment voor jullie producten kwam vanmorgen van mijn zoontje zelf. Zijn droge huid moest ingesmeerd worden, waarvoor ik onze gebruikelijke onderhoudszalf pakte. Dit wilde hij dus niet, het moest uit het kleine potje, want dat was veel beter! (hij bedoelde het proefpotje Sooth-it Balm, wat dus net op was). Tube net in de winkel gehaald, dus een kleine klant erbij! Dit wilde ik jullie toch niet onthouden! Met vriendelijke groet, "

Marjon Smit


"Mijn hoofdhuid voelde jarenlang droog en trekkerig aan, echt een vervelend gevoel. Een vriendin vertelde me over Grahams, ze had zelf al goede verhalen gehoord en sinds kort was ook haar badkamer Grahams geel gekleurd. Zelf had ik na vele shampoos te hebben geprobeerd eigenlijk niet zoveel hoop meer, maar na de proefjes die ik van jullie kreeg (bedankt nog daarvoor!) wilde ik het er graag op wagen. Ik gebruik nu sinds 1 week jullie Shampoo en Conditioner en wat een verademing! Ik kan niet onder woorden brengen hoe blij ik ben, echt geweldig."

Anoniem (persoon bij Grahams bekend)


"Ik heb heel lang geen last gehad van eczeem, tot een week of drie geleden mijn elleboog helemaal onder zat. Na 1 week 2x per dag smeren met de Eczeem Crème wordt mijn huid al veel rustiger. Super!! Ik zal het dan ook iedereen met eczeem aanraden. Wat een leuk stuk stond er trouwens in de Telegraaf over jullie bedrijf. Veel succes verder en lieve groet."

Anoniem (persoon bij Grahams bekend)


"Ik wilde even laten weten dat het de goede kant op gaat met de droge, rode plekjes in mijn gezicht, dus ik heb goede hoop!! Heb inmiddels de olie, crème en shampoo gekocht dus blijf rustig aan het smeren. Verder heb ik ook van een andere vriendin alle positieve verhalen gehoord over haar kleinkinderen! Bedankt voor de moeite en het proefpakket! Met vriendelijke groet, "

Marit Poelstra


"Wat fijn dat jullie nog eens mailen! Het gaat goed met mijn zoontje, het zijn momenteel vlagen, maar het is goed te onderhouden met de Eczeem Crème. Ook vindt hij de Sooth-it Balm heerlijk tegen de droge huid zegt hij. Lekker zacht... Hij ligt 2x per week in het zwembad voor les, en ik zei onlangs nog tegen de dermatoloog dat ik het een écht wonder vindt! Eerlijk gezegd stonden we er sceptisch tegenover, en dachten we dat het "weer zo'n crème was, van een bedrijf wat een slaatje uit de 'eczeem-patiënten' zou slaan", maar nee, niets van dat alles. Ik wil jullie bedanken voor het meedenken en ben écht zo blij!"

Kirsten van der Caaij


"De Eczeem Crème is een eerlijk product wat heilzaam werkt tegen de eczeem op mijn handen. En voor de droogte heb ik de tube Sooth-it Balm altijd onder handbereik, wat is die fijn zeg! Bij iedere kraan heb ik een blokje zeep gelegd, mijn handen drogen niet meer uit van het handen wassen. Blij kennis te hebben gemaakt met Grahams!"

Saskia te Emmen


"Ik heb op aanraden van onze plaatselijke drogist Grahams Sooth-it Balm gebruikt voor mijn kloven en ruwe handen. Inmiddels gebruik ik het op alle delen van mijn lichaam die droog zijn, wat een super product! Jaren smeren met allerlei middeltjes die niet tot een blijvend resultaat leidden en nu na 2 weken gebruik alweer zachte handen die niet meer openspringen bij de minste geringste weersverandering. Ik gebruik het ook voor mijn dochtertje van 5 en ook zij heeft er veel baat bij. Bij ons komen alleen nog maar de producten van Grahams in huis. Bedankt!"

Yvy uit Wormer


"Na bijna 3 maanden kan ik nu met zekerheid zeggen: de Eczeem Crème werkt effectief bij mijn dochter! Ik ben er onlangs middels bio resonantie achter gekomen dat mijn dochtertje, naast koemelk wat we al wisten, ook een allergie heeft voor tarwe. We zijn daarom recent ook veel beperkter tarwe gaan geven. Ik smeer nog altijd tweemaal daags en ik merk dat het nu goed zijn werk kan doen. Waarschijnlijk belemmerde het tarwegebruik aanvankelijk toch de werking van de crème en bleef haar huidje daarom rood. Maar nu kan ik dus constateren dat het wel degelijk helpt! Haar huidje ziet er bijna weer net zo uit als toen ze geboren werd. Zalig!!!!! Dank je wel dat je me hebt gestimuleerd door te gaan met smeren! Heel veel succes met de producten! Ik ga in ieder geval weer een tube halen!"

Groetjes van een opgeluchte moeder en een klein meisje met een zacht huidje


"De producten die ik besteld heb zijn uitstekend. Ik heb nu een zachtere huid en mooier haar!"

Vriendelijke groeten van Mini Bron


"Sinds een jaar of drie heb ik last gekregen van hele erge uitslag op mijn handen en voeten. Hiervoor heb ik al vele dokters bezocht. Ik heb al vele manieren geprobeerd om de uitslag te laten verminderen. Zo heb ik vele crème’s gebruikt, pillen geslikt, lichttherapie gehad en ik ben momenteel onder behandeling bij een
homeopaat. Helaas alles zonder resultaat. Er werd mij geadviseerd te leren omgaan met de eczeem en pijn.  Mijn moeder zag toen een advertentie in de krant van Grahams. De zelfde dag heb ik de Eczeem Crème in huis gehaald. Na een dag smeren zag ik al resultaat. Ik ben nu een week verder en zie zoveel verbetering, dit had ik niet durven dromen. Ik ben zo blij met dit product!! Ik hoop dat de vooruitgang zich voortzet en ik
binnenkort niet meer beperkt ben door de pijn aan mijn voeten. Dit product is mijn reddende engel, na lange tijd zie ik de toekomst nu weer positief in! Bedankt!!"

Isaura

  

"Zuivere, eerlijke verzorgingsproducten zijn heel erg belangrijk voor mij. Het is me al vaak overkomen dat ik een extreem doge huid kreeg van petrochemische componenten in de reguliere huidverzorgingsproducten, zelfs de duurdere varianten. De producten van Geoff Graham zijn van de hoogste kwaliteit en een verademing voor mijn zeer gevoelige huid. Ga zo door, Graham- team, jullie hebben mijn zegen en een klant voor het leven aan mij!"

Ingrid de Klerck, gewichtsconsulente te Voorburg, Nederland


"Al twee jaar loop ik in de winter met verbandhandschoenen, ontzettend kapotte, jeukende handen. Het vocht liep eruit en ik kon niets meer met mijn handen doen. De huidarts gaf me Prednison kuren, zware zalven en licht therapie. Niets hielp. Totdat ik op het internet Grahams Calendulis Plus Crème ontdekte. En fijn dat de crème nu ook te koop is bij vele drogisterijen. Prima spul."

Anne van Eldik, woonachtig te Nijmegen


"Wat een geweldig product!! Mijn dochter van 4 maanden heeft zo'n droge en jeukerige huid dat ze zichzelf krabde tot het bloedde. Nu kreeg ik van mijn schoonmoeder Eczeem Crème. Had al zoveel geprobeerd dus dacht "baat het niet dan schaadt het niet". Na 2 dagen smeren waren de ergste plekken al weg. Dochter blij en mama natuurlijk ook. Vandaag ga ik ook de bad olie halen. Ik kan het dus echt aanbevelen!"

Lizzie Welsing, woonachtig te Westervoort


"Ik ben in contact gekomen met uw Grahams producten toen ik op vakantie was in Haaksbergen en erg last van mijn huid kreeg, en het hielp."


J. Gense, woonachtig te Maastricht


"De hormoonzalf van de dokter hielp eigenlijk niet bij mijn zoontje van (nu) 9 maanden. Hij krabde zich tot bloedens toe en had vreselijke rode, dikke plekken op zijn voorhoofd. Na een tip van het kinderdagverblijf de eczeem crème gekocht en na 3 dagen zag het er heel anders uit. De huid is soepel, zacht en is veel minder rood. Ik kreeg allemaal opmerkingen dat mijn zoontje er zo goed uitzag. Het belangrijkste is dat hij minder jeuk heeft. Ik vind Grahams helemaal fantastisch en ik ga het ook iedereen met eczeem aanraden."

Margot Fleuren, woonachtig te Nijmegen


"Mijn zoontje van 2,5 heeft al tijden op en af last van eczeem-achtige, jeukende uitslag. Geen enkele zalf of crème leek voldoende te helpen....tot Grahams. We hebben samples gekregen van de Sooth-it en de Eczeem Crème en binnen 1 à 2 dagen was de uitslag een stuk rustiger en de jeuk al heel veel minder. We zijn dan ook gelijk tot aanschaf van de grotere tubes overgegaan. De crèmes smeren erg gemakkelijk en trekken gelijk in de huid. Heel plezierig voor kleine kindjes! Kortom: wij zijn meer dan tevreden!"

Alexandra, woonachtig te Hilvarenbeek


"Al 50 jaar kamp ik met eczeem. Na allerlei hormoonzalven, lichttherapie, kuren durf ik YES te zeggen tegen jullie product Eczeem Crème. Eindelijk een effectief middel tegen de jeuk, droge huid en uitslag."

Juul, woonachtig te Horst


"Wat een super crème! Ik heb contacteczeem op mijn handen door bijv. bepaalde shampoo's, afwasmiddel etc. Hierdoor kreeg ik jeuk, droge schilfers, maar ook vochtblaasjes. Sinds ik deze crème gebruik gaat het echt een stuk beter met mijn handen en ze hebben er nog nooit zo goed uitgezien. De crème heeft ook helemaal niet geïrriteerd, voelt prettig aan en trekt snel in. Top!!!!"

Lana


"Wij lazen een artikel in het Groninger Weekblad over Grahams producten dat hij dit voor zijn zoon had gemaakt van middelen uit de natuur en dat dit enorm goed zou helpen. Wij zijn nu weken bezig met de crème en het resultaat is verbluffend. Mijn man had eczeem in zijn gelaat, veel schilfers ook op de hoofdhuid en een hele rode geïrriteerde huid. Sinds wij de producten van Grahams gebruiken gaat het hartstikke goed. Geweldig rustige en gladde huid, super product."

Fokko Dagelet, woonachtig te Groningen


"Na jarenlange strijd tegen eczeem met allerlei zalven, hormoonzalf, lichttherapie etc. gebruik ik op advies van Grahams sinds 3 maanden de Grahams Calendulis Plus Crème i.c.m. de Sooth-It Balm. De huid is een stuk rustiger geworden. Veel minder last van geïrriteerde en jeukerige huid. Tevens voelt de huid veel zachter aan. Kan het zeker iedereen aanraden."

Jennie v.d. Geest-Buitenwerf, woonachtig te Bedum


"Al jaren last van klachten op armen en benen. Na een laatste consult bij de dermatoloog kon ik een medicijn krijgen dat ook voor kankerpatiënten wordt gebruikt. Dit stond mij enorm tegen ook gezien de bijwerkingen, ook omdat ik een aantal chronische ziektes heb. Een kennis adviseerde mij de Grahams, en na drie weken duidelijke resultaat. Op mijn armen is het weg alleen mijn benen nog wat zichtbaar maar ook dat wordt elke dag een beetje minder. Ik ben er super blij mee en hoop deze zomer eindelijk een korte broek te kunnen dragen. TOP! BLIJ! GEWELDIG!"

Lyn


"Ik heb al veel geprobeerd om mijn eczeem onder controle te krijgen. Veel zalven, middelen en doktersbezoeken gedaan. Via een krantenartikel kwam ik bij de Grahams producten terecht. Ik heb inmiddels twee tubes gesmeerd en het lijkt te werken. Mijn eczeem is rustiger en zelfs wanneer ik stress heb, kan ik het beter onder controle houden! Ik ben blij met dit middel en raad het anderen ook aan!."

Esther van Geerestein, woonachtig te Kootwijkerbroek (over de Eczeem Crème)


"Na lange tijd last gehad te hebben van eczeem wilde ik weer gaan zwemmen. Door het gebruik van Grahams zalf voor eczeem, ben ik er weer bovenop gekomen. Erg blij en dankbaar hiervoor!"

Odette Maas-Steijger, woonachtig te Helmond


"Al een paar maanden had ik kleine bultjes rondom mijn neus, op de kin en in de huidplooitjes van de wangen. Het jeukte verschrikkelijk en het zag rood. Ik merkte ook dat het verder ging op de wangen. Ik ben voor raad gegaan naar de Vitaminestore waar ik wat monstertjes mee kreeg van de Grahams Eczeem Crème. Nu enkele weken later is de jeuk over en de huid is flink verbeterd. Geweldig resultaat waarvoor mijn dank!!"

Rianne Vermeulen, woonachtig te Uitgeest